Anders Invest, grootaandeelhouder van Star Food

18 november 2022

In een wereld waar de bevolking blijft groeien en de druk op onze voedselbronnen toeneemt, is het essentieel om innovatieve oplossingen te vinden die onze voedselproductie duurzamer en efficiënter maken. Daarom slaan Star Food Holland B.V. en Anders Invest de handen ineen.

Het Food & Agri Fonds van Anders Invest heeft op 18 november 2022 een meerderheidsbelang verworven in Star Food Holland B.V. (Star Food). Anders Invest heeft als missie om bij te dragen aan de transitie naar betrouwbaar, betaalbaar en eerlijk voedsel voor de groeiende wereldbevolking. Dit doen ze door te investeren in bedrijven die innovatieve oplossingen bieden voor de uitdagingen van vandaag en morgen, waaronder Star Food

Samen streven Anders Invest en Star Food ernaar om de productie van meelwormen en andere insecten op te schalen en zo de voordelen van novelfood te benutten. Dit is een spannende stap in de richting van een wereld waarin betrouwbaar, betaalbaar en eerlijk voedsel beschikbaar is voor iedereen, en waarin duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan.

Lees ook het artikel op de website van Anders Invest.